Hiustenpidennyshinnat

BPhair

BPhair hiustenpidennykset 

Valittavana on yli 30 eri BPhair-väriä tummasta vaaleaan ja hempeistä pastellisävyistä kirkkaan punaiseen, siniseen, pinkkiin ja violettiin, unohtamatta kauniita luonnollisia sävyjä. Myös raidoitetut, liukuvärjätyt ja laineikkaat pidennykset. 

Oikealla kotihoidolla pystyt säilyttämään myös kaikkein vaaleimmat Bphair pidennysten kampautuvuuden sekä kiillon pitkään. BPhair hiuksilla on 3 kuukauden takuu. Ohut, pehmeä ja huomaamaton teippiosio on hellävarainen myös ohuemmille hiuslaaduille. 

BPhair perinteiset hiustenpidennykset tulevat Kiinasta. 

Kokopään pidennykseen suositellaan n. 1 ½ -2 punttia ja tuuhennukseen ½ -1 punttia hiusta. 

Teippihiuspaketissa on 20 kpl 4 cm levyistä osiota eli 10 vastaparia. 

Hintaan EI sisälly teippiä. 

30 cm 45g 117 € 
45 cm 50g 148 € 
60 cm 60g 199 €


BPhair Premium Slavic- hiustenpidennykset

BPhair Premium -pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Yhdessä puntissa on aina vain yhden luovuttajan hiusta, ei usean sekaisin, joka takaa tasaisen laadun. 

BPhair Premium Slavic- hiustenpidennykset tulevat Länsi-Venäjältä. 

Teippipidennykseen suositellaan 3 punttia hiusta (mikäli perinteistä BPhair hiusta on riittänyt 2 punttia.) 

Slavic hiuksen painoa ei voi verrata BPhair perinteisiin hiustenpidennyksiin. Hiusta saattaa olla määrällisesti useampi Slavic-osiossa kuin perinteisessä, mutta osio painaa vähemmän koska hius on hyvin kevyttä ja ilmavaa. 

Teippihiuspaketissa on 20 kpl 2,8 cm levyistä osiota eli 10 vastaparia. 

Hintaan kuuluu teippi. 

30 cm 106 € 
40 cm 139 € 
50 cm 208 € 
60 cm 258 € 


BPhair Premium Slavic -laine/kiharahiukset 

BPhair Premium Slavic -laine/kiharahiukset ovat luonnonkiharaa, ei permanentattua slaavilaista hiusta. Kiharuus/laineikkuus vaihtelee vähän tuotteesta riippuen, koska kyseessä on aito luonnonkihara hius niin kihara ei voi olla täysin samanlaista joka puntissa. 

Laine/kihara on, kuten suomalainenkin luonnonkihara, hieman karheampaa kuin suora hius ja vaatii suoristusrautaa ollakseen suora ja sileä. 

Teippipidennykseen suositellaan 3 punttia hiusta (mikäli perinteistä BPhair hiusta on riittänyt 2 punttia.) 

Teippihiuspaketissa on 20 kpl 2,8 cm levyistä osiota eli 10 vastaparia. 

Hintaan kuuluu teippi.

45 cm 146 €

B'long

B’long hiustenpidennykset 

B´long on yksi Pohjoismaiden suosituimmista pidennysbrändeistä, jonka laatuun kampaajat ovat luottaneet Suomessa yli 10 vuoden ajan. B’long tarjoaa sinulle korkealaatuisia pidennystuotteita, joissa hinta sekä laatu kohtaavat. Teippihiuspidennysten ainutlaatuinen SuperSkinny-kiinnitysosa on paperinohut, miellyttävän tuntuinen ja huomaamaton. Oikealla kotihoidolla B’long hiustenpidennykset säilyvät hyvinä jopa 4-6 kuukautta. 

B’long hiustenpidennykset tulevat Kiinasta. 

Kokopään pidennykseen suositellaan n. 1 ½ -2 punttia ja tuuhennukseen ½ -1 punttia hiusta. 

Hintaan EI sisälly teippi 

30 cm 26 g 99 € 
45 cm 40 g 132 € 
60 cm 48 g 175 € 


B’long PRO 

B’long PRO on korkealuokkainen ja lähes käsittelemätön Virgin Hair -hiuslaatu, jota on saatavana 10 eri pohjasävyssä. Hius on värjättävissä vastaamaan täysin asiakkaan omaa sävyä, jolloin pidennys pystytään räätälöimään juuri käyttäjänsä toiveiden mukaisesti. Blong RRO hiusta voidaan sävyttää hapetevärillä. 

Kokopään pidennykseen suositellaan n. 2 punttia ja tuuhennukseen 1 puntti hiusta (Blong PRO hiusta ei myydä puolikkaissa punteissa.) 

Hintaan EI sisälly teippi 

50 cm 45 g 175€
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi