Hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset saavat hiuksesi näyttämään runsailta ja niillä voi loihtia hiuksiin sekä pituutta että tuuheutta. 
Hiustenpidennykset tuovat ripauksen lisää itsevarmuutta, joka saa Sinut hehkumaan kauniina! 
 Halutessasi hiustenpidennykset, tulee omien hiusten olla vähintään 10 cm pituiset, myös niskasta. Näin varmistetaan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen.
 
 Hiusten kasvattaminen voi tuntua hitaalta, hiustenpidennyksillä saat pitkät hiukset hetkessä. 
Pidennysten avulla myös oma hius kasvaa kuin vaivihkaa ja niillä pääsee yli epätoivotuista kasvuvaiheista.
Tuuhennuksissa hiuksiin lisätään runsautta, mutta ei pituutta. Hiusosioita kiinnitetään omien hiusten joukkoon erityisesti niille alueille, johon halutaan lisää volyymia. 

Tuuhennus voidaan tehdä myös lyhyempiin hiuksiin, esim. polkkatukkaan. Tuuhennuksessa lisättävien hiusten määrä on pienempi kuin koko pään pidennyksissä, riippuen halutusta lopputuloksesta. 

Pidennystuotteilla voi myös tehdä osapää hiustenpidennyksiä/ -tuuhennuksia. Osapää hiustenpidennys/ - tuuhennus voidaan tehdä esim. lisäämällä hieman pidennysosioita hiusten etuosiin tai muualle minne toivotaan lisäpituutta ja/tai tuuheutta. Osapää hiustenpidennyksissä/ -tuuhennoksissa lisättävien hiusten määrä on saman verran tai vähemmän kuin tuuhennuksissa, riippuen halutusta lopputuloksesta. 

Pidennyshiukset sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi raitojen tekoon. Raitojen tekeminen lisähiuksilla ei rasita hiuksia, kuten kemiallinen käsittely, niiden väri ei haalistu, kuten oma hius ja lisäetuna saat hiuksiin tuuheutta.
KONSULTAATIO

Pidennyksiä suunnitellessa on hyvä tulla liikkeeseen näyttäytymään, niin näemme hiustesi laadun, kunnon ja värin. Pidennyshiukset tilataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Varaa aika maksuttomaan hiustenpidennyskonsultaatioon, jossa kartoitetaan pidennyksessä käytettävä pituus, määrä sekä väri. Lisäksi selvitetään, tarvitseeko omaa hiusta leikata ja/tai värjätä ennen pidennystä tai sen yhteydessä. Kun lähtökohta ja toiveet ovat tiedossa, voidaan antaa hinta-arvio.
LAATU

Hiustenpidennykset valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset.
ERILAISET HIUSTENPIDENNYSTEKNIIKAT

Hiustenpidennystekniikoita on useita erilaisia ja niistä löytyy varmasti jokaisen toiveita vastaava ja hiuslaatuun sopiva vaihtoehto. Pidennystekniikoita ovat mm. sinettipidennys, teippipidennys, ommelpidennys ja magopidennys.

Kauneusstudio Serafin Sara tekee pidennyksiä teippitekniikalla. Sara on käynyt Simply Naturalin sinetti- ja teippipidennyskoulutuksen ja on tehnyt hiustenpidennyksiä 9 vuotta. Sara oli BPhairin järjestämän hiustenpidennysmestari- kilpailun voittaja vuonna 2018. 

Pidennyksistä on apua monenlaisissa tilanteissa ja saatavilla on myös lyhytaikaisia pidennyksiä. Yleisimpiä lyhytkestoisia kampaustyyppisesti käytettäviä pidennystekniikoita ovat klipsipidennys (ClipOn) ja siimapidennys (SwiftHair) tai ponnaripidennys (Ponytail). Näillä saat nopeasti näyttävän tukan muutamassa minuutissa vaikkapa kampausta varten.

HoitoHiuspidennyksien hoitamisen tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa. Erityisesti oikeat shampoot ja hoitoaineet ovat tärkeitä. Hiustenpidennykset vaativat suhteessa enemmän hoitoa verrattuna omiin hiuksiisi. Kun pidennyksiin on laittanut rahaa, kannattaa niistä pitää hyvää huolta. 

Aidoista hiuksista tehdyt hiustenpidennykset voidaan kihartaa ja muotoilla. Hiustenpidennysten värjääminen ei ole suositeltavaa ja siksi se on omalla vastuullasi. Hiustenpidennykset säilyvät pidempään, jos niitä ei käsitellä. 

Jotta hiustenpidennyksesi näyttäisivät kauniilta mahdollisimman pitkään, muista huollattaa niitä säännöllisin väliajoin. Älä ylitä kampaajasi suosittelemaa huoltoväliä. 

Huollata ja poistata pidennyshiukset aina kampaajalla, jotta omat hiukset eivät kärsi pidennysten irroituksesta. Kampaajalla on ammattitaito ja oikeat välineet pidennysten hellävaraiseen poistoon. 


Seuraavien ohjeiden avulla Sinulla on pidennyksistä iloa pitkään. Pidennysten hoito on sekä hiusten että kiinnitysten pysyvyyden kannalta erittäin tärkeää.

Pesu 
- Älä pesehiuksia ensimmäiseen 24 tuntiin pidennysten laitosta. 
- Käytä pidennysten pesuun ja hoitoon vain niille suositeltuja tuotteita. Muut tuotteet voivat vahingoittaa hiusten kiinnityskohtia ja hiuksia. 
- Suosittelemme hiusten pesua max. 3 kertaa viikossa, jotta hiuksiin ja niiden kiinnityskohtiin ei kohdistu liiallista rasitusta. 
- Jos hiuksesti rasvoittuvat helposti tai hikoilet paljon, pese hiuspohja useammin, miedolla hiuspohjan toimintaa tasapainoittavalla shampoolla. Suojaa hiukset pidennyshiuksille tarkoitetulla seerumilla ennen pesua. 
- Älä pese hiuksia pää alaspäin 
- Pese päänahka varovasti sormilla hieroen, älä hinkkaa tai takuta hiuksia 
- Pesuveden tulee olla max. 40- asteista
- Levitä pesun jälkeen pituuksiin hiustenpidennyksille sopiva hoitoaine, varo kiinnityskohtia. Huuhtele huolellisesti, ettei hiuksiin jää muotoilutuotejäämiä tai hoitoainetta, sillä ne voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyyteen sekä ärsyttää hiuspohjaa.Hoito ja harjaus 
- Älä koskaan harjaa märkiä hiuksia, koska kosteana hius venyy ja katkeaa herkästi. 
- Älä mene nukkumaan märillä hiuksilla, koska kosteus heikentää pidennysten pysyvyyttä, ja märkä hius takkuuntuu helposti. 
- Käytä harjana luonnonharjaa, pidennyksille tarkotettua harjaa tai aukikampausharjaa. 
- Aloita hiusten harjaus aina latvasta aloittaen ja muista harjata myös niska-alueen hiukset. 
- Selvitä hiukset aamuin, illoin, ennen hiusten pesua ja pitkin päivää tarvittaessa. 
- Takkujen ehkäisemiseksi käytä hiuksiin pidennyksille sopivaa jätettävää hoitoainetta tai hoitoseerumia. 
- Jos hiuksiin tulee takku, pidä siitä kädellä kiinni harjatessa, jotta hiuksen kiinnityskohtaan ei kohdistu liikaa rasitusta. 
- Letitä hiukset aina yöksi tai urheillessasi, jotta hiukset eivät takkuunnu. 
- Käytä muotoilurautaa tarvittaessa (muista lämpösuoja). Suoristamalla hiukset muotoiluraudan avulla, hiukset pysyvät sileinä ja pehmeinä pidempään.
Pidennyshiuksille sopimattomat tuotteet 
- Rakennepaikkaavat tuotteet 
- Syväpuhdistavat tuotteet 
- Voimakkaasti alkoholipitoiset tuotteet 
- Jotkut tuuheuttavat tuotteet 
- Älä käytä öljypitoisia tuotteita kiinnityskohtieen lähellä
Muuta huomioitavaa 
- Suojaa hiukset kuumuudelta. Saunaan tulee mennä hiukset pyyhkeen sisään suojattuna. 
- Aurinko, tuuli ja vesi rasittavat hiuksia. Letitä hiukset jos huomaat sään vaikuttavan niihin haitallisesti. 
- Suojaa hiukset kloori- ja merivedeltä. 
- Emme suosittele hiusten värjäämistä tai muita voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Mikäli omiin hiuksiin halutaan tehdä esim. tyviväri, väriä ei saa joutua pidennyshiusten kiinnityskohtiin. Älä koskaan vaalenna tai permanenttaa pidennyshiusta. 
- Pesun jälkeen voit painella teippipidennysten kiinnityskohtia tiukemmin yhteen. Muuten vältä turhaa kiinnityskohtien koskettelua. 
- Ongelmatilanteessa ota yhteyttä meihin
HINTA 

Teippipidennysten hinta koostuu hiuksista, teipistä ja työhön käytetystä ajasta. Teippipidennysten laitto-, poisto- ja huoltotyö hinnoitellaan tuntiveloituksella 74 € / h. 

Teippipidennyksiin varattava aika riippuu hiusten määrästä. 
Teippipidennysten laitto: noin 1 - 1 ½ h 
Teippipidennysten huolto: noin 1 ½ - 2 ½ h
Teippipidennysten poisto: noin ½ - 1 h 
Teippipidennysten huolto hiusten värjäyksen yhteydessä: noin 1 - 2 h

Hiusten muokkaaminen leikkauksella pidennykseen yhdistyväksi kuuluu pidennyksen hintaan. Jos pidennyshiusta halutaan värjätä, tämä hinnoitellaan erikseen. 

Itse pidennysaikaa varatessa veloitamme hiusten hinnan etukäteen. 

Huomioithan että, kaikkiin hiuspaketteihin ei kuulu teippi, tällöin teippi veloitetaan erikseen. Näet käyttämämme hiusten hinnat alla. Myös huollon yhteydessä veloitamme uuden teipin hinnan. 

Teippi kokopään pidennyksiin 25 € 
Teippi tuuhennuksiin 12,50 €

KATSO HIUSTEN HINNAT
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi