DESIGN.ME

Design.ME toi ensimmäisenä markkinoille suihkutettavan hiuspuuterin, Puff.Me:n, joka nosti brändin välittömästi räjähdysmäiseen suosioon. Niin yksinkertainen, mutta nerokas keksintö luo megavolyymiä kaikille hiustyyleille ja on äärimmäisen helppo käyttää. Brändin tarina sai alkunsa tästä neljän ystävyksen ideasta - ideasta, josta kasvoi kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa. 

Design.ME on uudenlainen valmistaja, joka on tuonut kaivattua muutosta markkinoille. Herkullisen näköiset pakkaukset, toimivat ja innovatiiviset koostumukset sekä voimakas kuluttajakysyntä tekevät tuotesarjasta helpon myydä. Lisäksi nämä laadukkaat tuotteet ovat cruelty free (ei eläintestausta), eivätkä ne sisällä mitään haitallisia ainesosia, kuten sulfaatteja, parabeeneja tai gluteenia.

Puff.ME Volymizing Cloud Mist 9,1g

Tämän hetken suosituimpiin muotoilutuotteisiin lukeutuvan suihkutettavan puuterin monipuolinen koostumus luo välittömästi megavolyymiä sekä koko päivän kestävän pidon. Kuiva suihke on helppo käyttää - se takaa tuotteen tasaisen levityksen, eikä sinun tarvitse sotkea käsiäsi. Erinomainen tuote kampausten pohjalle, letityksiin sekä kaikille volyymiä kaipaaville hiuksille.

Käyttö: suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, muotoile haluamallasi tavalla.

Tarjous 19,90€ (norm. 24,90€)

Hold.ME Three Ways Hairspray 330ml

Hold.ME-hiuskiinne tarjoaa kolme hiuskiinnettä yhdessä pullossa! Suutinta kääntämällä säädät joka tilanteeseen sopivan pidon; kevyt, keskivoimakas tai voimakas. Minkä tahansa voimakkuuden valitsetkin, Hold.ME-hiuslakka antaa pitkäkestoisen ja varisemattoman pidon, kauniin kiillon, volyymiä sekä UV-suojan.

Käyttö: suihkuta 15cm etäisyydeltä kuivien hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn. 

Tarjous 24,90€ (norm. 29,90€)

Powerdry.ME Blowdrying Lotion 230ml

Powerdry.ME on supersuositun Puff.ME-suihkutettavan hiuspuuterin sisartuote, joka nopeuttaa hiusten kuivausaikaa jopa 50%! Tämä kevytrakenteinen mikroemulsio muodostaa ohuen kalvon hiuksen ympärille, joka silottaa hiuksen pintaa ja auttaa poistamaan sekä hylkimään ylimääräisen veden nopeuttaen hiusten kuivausaikaa. Ehkäisee hiusten pörröttymistä, antaa lämpö- ja UV-suojan sekä hoitaa hiuksia, supertuote kaikentyyppisten hiusten föönauksiin. 

 Käyttö: suihkuta kosteisiin hiuksiin tyvestä latvoihin, föönaa ja muotoile. 

Tarjous 19,90€ (norm. 24,90€)
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi