O.P.I-hoito ja parafiini

OPI Pro Spa on korkeatasoinen ihonhoitosarja, joka keskittyy erityisesti käsien ja jalkojen ihon hoitoon. Pro Spa -tuotteet tarjoavat täydellisen pohjan ja viimeistelyn mani- ja pedikyyrille . 

Laadukkaat tuotteet sisältävät luonnosta saatavia ainesosia ja uutteita, (Kosteuttavaa kaakao-, karite- ja cupuaçu-voita ) jotka pehmittävät ja hoitavat ihoa ideaalilla tavalla. Kollageenintuotantoa tukevat peptidit voimistavat ihoa taistelussa ikääntymistä vastaan ja valkoisesta teestä saatava uute suojaa vapailta radikaaleilta. 
O.P.I-hoito käsille
Aloitetaan kynsien viilauksella ja ProSpa Nail & Cuticle Oil - kynsinauhaöljyllä. Seuraavaksi levitetään kosteustasapainoa palauttava voide hieronnalla sekä kollageenin tuotantoa parantava tehoseerumi. Lopuksi höyhenenkevyt suojaava keramidisuihke ravitsemaan, kirkastamaan ja suojaamaan ihoa ikääntymisen merkeiltä.

O.P.I-hoitoon on mahdollista ottaa lisäksi parafiini.

Mikä on parafiinihoito?

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja sekä häivyttää juonteita. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

Miten parafiinihoito tehdään?

Hoidon aluksi kädet desinfioidaan ja tämän jälkeen kädet upotetaan 3 kertaa parafiiniin. Jähmettyessään parafiini muodostaa käteen "kuoren". Tämän päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteinen lämpöhansikas, joka tehostaa hoitovaikutusta. 

Parafiini saa vaikuttaa kädellä 15–20 minuuttia. Parafiini jäähtyy hitaasti ja samalla sen lämpö siirtyy hoidettavaan kohteeseen. Kun parafiini on saanut vaikuttaa, poistetaan parafiinikuori käsistä ja hierotaan lopuksi hoitovoiteet. Lopputuloksena ihana, pehmeä iho.


Kauneusstudio Serafissa O.P.I-hoito käsille 29€, parafiinin kanssa 39€
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi