Ripsipidennys

Kauniit ja laadukkaat ripsipidennykset ovat säihkyvän katseen salaisuus!

Kun haluat helpotusta arjen aamuihin tai näyttävän katseen vaikkapa juhliin, voit kääntyä meidän puoleen. Ripsienpidennykset tuuheuttavat ripsiäsi, tekevät niistä paksummat ja näyttävämmät. Valittavana myös erittäin luonnollinen 2D tai 3D ripsipidennys .

Klassinen ripsipidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksittäinen ripsikuitu. Siksi omien ripsien tuuheus vaikuttaa lopputulokseen. Tällä tekniikalla ripsistä tulee erotellummat ja lopputuloksesta usein luonnollisemman näköinen kuin volyymiripsillä.

Volyymiripsipidennys

Volyymiripset ovat klassisia ripsienpidennyksiä huomattavasti kevyemmät, joten yhteen omaan ripseen voidaan liimata kahdesta kuuteen volyymiripsikuitua. Kuidut liimataan omaan ripseen viuhkana, joten lopputuloksena voidaan saada todella näyttävät ripset.

Uutta! 3D-volyymiripsipidennys

3D-volyymiripset on uusi ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään valmiita silkkisen ohuita viuhkoja. Ne eivät rasita oikein käytettynä ja huollettuna asiakkaan luonnollisia ripsiä. Lisättävien pidennysten määrä riippuu luonnollisten ripsien pituudesta ja paksuudesta. 3D-volyymiripsien pysyvyysaika on sama tai pidempi kuin klassisilla ripsipidennyksillä. Ripsien hoitoväli on noin 2-4 viikkoa.

Volyymiripset ovat niin kevyitä ja ohuita ripsiä, että niitä ei tunne silmissä lainkaan. 
Volyymiripsitekniikalla voi luoda upean tuuheat tai erittäin luonnolliset ripset myös heille, joilla ei ole luonnonripsiä runsaasti. 
RIPSIPIDENNYSTEN HOITO

Säännöllisellä hoidolla saat ripsipidennyksesi kestämään pidempään 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee ripset niin, että ripset pysyvät mahdollisimman hyvin, eivätkä ne vahingoita omia ripsiäsi. Ripsien säännöllinen huoltaminen on erittäin suositeltavaa, jotta ripset pysyisivät hyväkuntoisina ja kauniina koko ajan. 

Säilyttääksesi ripsiesi tuuheuden ja muodon, huolto kannattaa suorittaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Myös huolellinen kotihoito on ripsien pysyvyyden kannalta tärkeää. 

Jos päätät luopua ripsipidennyksistäsi, poistamme pidennykset liikkeessämme turvallisesti. Ammattilaisen käsittelyssä ripsienpoisto on nopeaa ja helppoa, eikä se vahingoita luonnollisia ripsiäsi.


HUOMIOITAVAA ennen RIPSIPIDENNYSTÄ tai RIPSIPIDENNYS HUOLTOA 

Pidennysripset kiinnitetään puhtaisiin, kuiviin ripsiin - pese siis ripsesi ja luomesi huolellisesti 2 tuntia ennen ripsienpidennyksen laittoa. 
Ethän käytä samana päivänä vedenkestävää ripsiväriä tai öljypitoista meikinpoistoainetta, sillä tämä voi vaikuttaa pidennysripsien pysyvyyteen.
Jos ripsesi ovat HYVIN vaaleat, suosittelemme kestovärin ottamista ennen ripsien kiinnitystä omien ripsien ja pidennysten välisen kontrastin hälventämiseksi (värjäys viimeistään 2 päivää ennen pidennysten laittoa).
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi