Injektiohoidot

Injektiohoito on nopea, ei-kirurginen tehokas tapa saada heleyttä ilmeeseen ja päästä eroon epätoivotuista juonteista, jotka usein vanhentavat. Muutokset ovat hyvin luonnollisia, eikä kukaan tiedä sinun ottaneen hoitoja, ellet itse kerro asiasta. Yleensä muut ihmiset kiinnittävät huomion vain piristyneeseen ja raikastuneeseen ulkonäköön.

Restylane

Juonteiden ja uurteiden täyttöä turvallisesti hyaluronihapolla. 

Markkinoiden eniten tutkittu ja käytetty tuote on ruotsalainen Restylane. Se on laboratoriossa kehitetty valmiste, jonka kemiallinen koostumus on lähinnä kehon omaa hyaluronihappoa. Kehossamme on omasta takaa hyaluronihappoa, mm. silmissä, lihaksissa, nivelissä ja ihossa. Ikääntyessämme hyaluronihapon koostumus muuttuu, eikä se silloin pysty enää sitomaan yhtä hyvin kosteutta. 

Hyaluronihappo juonteen häivyttämisen lisäksi myös kosteuttaa ihoa sisältä päin, sekä parantaa ihon rakennetta. Hyöty on siis paljon muutakin kuin juonteen häivytys.

Restylane ei sisällä mitään eläinperäistä. Tämä tekee siitä turvallisen. Restylane käyttää vuosittain suuret summat tuotekehittelyyn ja tutkimukseen, tällä turvataan asiakkaalle laadukas ja turvallinen tuote.

Botuliini

Botuliini on hyvä ja tehokas silottava hoito yläkasvojen ryppyihin. Näistä esimerkkinä ovat otsan horisontaaliset juonteet, sibeliusjuonteet ja silmien ympärille ilmestyvät rypyt. Sillä voidaan hoitaa myös kaulaa ja dekolte-aluetta. Säännöllisesti otettuna botuliini-hoidoilla on ikääntymismuutoksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Botuliinilla (arkikielessä Botox) ei täytetä mitään, vaan sillä relaksoidaan lihaksia injektoimalla aine lihakseen hyvin pienellä neulalla lähes kivuttomasti. Tulos on pirteä ja luonnollinen oikein tehtynä.
Kauneusstudio Serafissa injektiohoidot tekee sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja Kristiina Treuthardt, lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.
Vain tilauksesta.
Soita toivomastasi ajasta ajanvaraukseemme p. 050 560 2295, ja sovitamme aikataulut Kristiinan kanssa.
Lisätietoja myös puhelimitse.
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi