Blomdahl-korvien rei'itys

Blomdahl Medical on ruotsalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa ihoystävällisiä koruja. Blomdahl suojelee kuluttajia terveysriskeiltä, jotka aiheutuvat huonolaatuisista koruista ja rei’ityksistä. Blomdahlin tuotteet sekä metodit on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa ja testattu lääketieteelliset näkökulmat huomioonottaen.


Kaikki korut on valmistettu tarkoin valikoidusta lääketieteellisestä titaanista tai muovista. Titaanikorut on pinnoitettu muilla materiaaleilla ainoastaan niiltä kohdin, mitkä eivät ole ihokontaktissa. Kaikki korut kuljetetaan Clean Pack –pakkauksessa, jossa korut säilyvät hygieenisinä käyttöönottoon asti. Etiketti toimii pakkauksen sinettinä.

Turvalliset materiaalit. 
 Rei'ityskorut ovat kehitetty ihospesialistien kanssa. Korut sopivat kaikille, jopa niille, joilla on jo allergioita. Voit valita ensikoruksesi jonkun laajasta muovi- ja titaanikoruvalikoimasta. Korujen pinnoitteet on laitettu vain niihin kohtiin, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa ihoon. Korut eivät sisällä, nikkelin ja muiden kontaktiallergiaa aiheuttavien aineiden lisäksi, myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muilla tavoin epäterveellisiä aineita, kuten kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta.

 Steriilit, yksittäispakatut, kertakäyttöiset tuotteet. 
 Rei'itys tehdään steriilillä korulla, joka on asennettu steriiliin pidikkeeseen (ns. rei'ityskorukasetti). Näin ollen vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoosi.

Nopeaa ja turvallista. 
 Blomdahl-menetelmällä rei'ittäminen on erittäin nopeaa. Korut on suunniteltu niin, että ne menevät nopeasti ja turvallisesti ihon läpi. Korut ovat teräväkärkisiä ja tehty vahvasta materiaalista.
Kosmetologimme Sirpa tekee korvien rei'itykset monen vuoden kokemuksella kaikenikäisille asiakkaille. 

Hoito-ohjeet ja muuta tärkeää:

1. Älä koskettele korviasi likaisilla käsillä. 

2. Puhdista vastarei’itetyt korvat huolellisesti molemmilta puolilta kahdesti päivässä. Älä poista koruja puhdistamisen ajaksi. Huom! Älä puhdista alkoholilla. 

3. Huolehdi, että rei’itysalue pysyy jatkuvasti puhtaana, kuivana ja ilmavana. 

4. Suojaa korvat, kun laitat hiuslakkaa, hajuvettä, meikkiä, hiusväriä tms. 

5. Ole erityisen varovainen, kun puet tai riisut vaatteita pään yli, jotta korut eivät jää vaatteisiin kiinni. 

6. Vältä uimista altaassa, järvessä tai meressä mahdollisimman pitkään rei’ityksen jälkeen. Vältä myös pään pitämistä veden alla. Kun tulet pois vedestä, puhdista korvalehdet. 

7. Noin kuuden viikon jälkeen voit vaihtaa rei’ityskorut tavallisiin koruihin. Ruston parantuminen vie noin 12 viikkoa. Näin poistat rei’ityskorut: pese kätesi ja korvalehdet huolellisesti. Ota toisella kädellä kiinni korun etuosasta. Ota toisella kädellä kiinni korun takaosasta ja vääntele sitä edestakaisin, kunnes takaosa löystyy ja irtoaa. Irrota koru varovasti ja laita tilalle uudet, puhtaat korut. 

8. Vie noin vuoden, kunnes rei’ät ovat täysin parantuneet. Pidäthän korvakoruja koko ajan, muuten reiät saattavat umpeutua kokonaan.

Varaa aikasi korvien rei'itykseen

Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi