Kasvohoidot

KASVOHOIDOT


TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Täydellinen kasvohoito on hemmotteleva hoitokokonaisuus kasvoille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston ultraäänilaitteella ja tarvittaessa mekaanisesti, kulmien siistimisen, rentouttavan hieronnan ja hoitovoiteet.

HEMMOTTELUKASVOHOITO
Oman ihotyypin mukainen kosteuttaminen ja ravitseminen, jota tukee hemmotteleva ja rentouttava aromaattinen hieronta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Hoitoon ei sisälly mekaanista ihonpuhdistusta.

HEMMOTTELEVA SUKLAAKASVOHOITO
Herkullinen hemmotteluhetki arkeen. Suklaahoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta ja aisteja hivelevä lämmin suklaanaamio. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää hellävaraisen, mutta tehokkaan entsyymikuorinnan, suklaa-aromi hieronnan, lämpimän suklaanaamion, kulmien siistimisen ja hoitovoiteen.

IHONPUHDISTUS
Puhdistava kasvohoito, joka sisältää ultraäänipuhdistuksen ja tarvittaessa lisäksi mekaanisen puhdistuksen.

NUORISO-IHONPUHDISTUS
Nuorille (max. 16-vuotiaille) tarkoitettu kasvopuhdistus. Puhdistava kasvohoito, joka sisältää ultraäänipuhdistuksen ja tarvittaessa lisäksi mekaanisen puhdistuksen. Suositellaan sarjana 3-5 kertaa.

MESOTERAPIA

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO-mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta. 

Lift MESO-hoidossa ihoon tehdään pieniä mikroaukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen - juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen. 

Lift MESO consept-hoidoilla voidaan käsitellä kasvot, kaula, rintakehä ja kämmenselkä sekä häivyttää raskausarpia ja arpia. 

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksessa rullataan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Näin neulauksen jälkeen iholle levitettävä ihonhoitotuote (esim. seerumi) pääsee imeytymään ihoon mahdollisimman hyvin. 
Rullaaminen myös tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja kollageenin tuotantoa. Mikroneulausta käytetään lisäksi torjumaan ikääntymisen merkkejä sekä poistamaan arpia ja selluliittia.

Mikroneulauksen etuja:
-Lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. 
-Tehokas hoito, hoitotuotteet imeytyvät paremmin 
-Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. 
Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti 

Mikroneulausrulla on aina henkilökohtainen!

Parhaimman hyödyn mikroneulauksesta saat, kun otat 3-6 kerran sarjan.

Tarkempia kotihoito-ohjeita saat käynnilläsi.


Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi