Kestopigmentointi

Mitä on kestopigmentointi?

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajojen pysyvää korostamista. 

Kestopigmentointia voisi kuvailla kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle, kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentoinneissa myös käytetään tarkoitukseen erityisesti valmistettuja tuotteita. Serafissa käytämme Swiss Color®- kestopigmentointivärejä. 
Kestopigmentoinnit tulee tehdä kaksi kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Vahvistuskäsittely voidaan tehdä neljän viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta.

Kestopigmentointien kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta. Pigmentointi pysyy ihossa noin 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla pigmentointi pysyy yleensä kauemmin kuin rasvaisella iholla.

Kauneusstudio Serafissa Sirpa tekee kulmakarvojen pigmentointeja karvatekniikalla tai shadow-tekniikalla sekä eyeliner- pigmentointeja.

Shadow-tekniikka
Tiheydestä riippuen kulmien meikkausefekti voi olla kevyesti puuteroitu tai voimakkaampi. Tekniikka on meikkimäisempi kuin karvatekniikalla tehdyt kulmat.

Karvatekniikka
Piirretään toisistaan erillään olevia karvoja, jotka imitoivat oikeita kulmia.


KESTOPIGMENTOINNIN ETUJA 
-Huoliteltu ilme myös ilman meikkiä 
-Kulmien pigmentoinnit kehystävät kauniisti kasvoja 
-Pigmentointi nopeuttaa meikkaamista 
-Eyelinerilla silmien muoto ja väri tulevat kauniisti esille
-Hyvä ratkaisu, mikäli harrastat urheilua ja jos meikki ei pysy iholla

Toipuminen 
Kestopigmentointien paranemisaika on noin 4-7 päivää riippuen pigmentoidusta alueesta. Pigmentointien jälkeen on vältettävä noin viikon ajan auringonottoa ja solariumia, hikoilua aiheuttavaa urheilua sekä saunomista ja uimista. Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat studiolta. Kotihoito vaikuttaa pysyvyyteen noin 70%, joten noudata huolellisesti sinulle annettuja ohjeita.


Swiss Color® Kestopigmentointi

Swiss Color® -kestopigmentointitarvikkeet ja -laitteet tulevat Sveitsistä. Ne ovat kestopigmentoimisen huippulaadukkaita tuotteita.

Swiss Color®- kestopigmentointivärit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan Unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys. Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Swiss Color® integroidun neulansuojusjärjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. 

Hygienia 
Neulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen. Siten poistetaan turhat tartuntariskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäispakkauksiin (ISO luokka 8). 
LISÄTIETOJA SAAT PUHELIMITSE 
050 560 2295
Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi