Kynnet

Palvelukuvaukset

Rakennekynnet

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli- ja geelimassa ovat kuitenkin kemiallisesti samankaltaista ainetta. 

Uudet rakennekynnet tehdään pidentämällä kynttä muotilla (emme käytä liimaa ja tippejä). Kynnet voidaan myös tehdä ilman pidennyksiä, suoraan oman kynnen päälle, lyhyinä ja luonnollisina (ks. luonnonkynnen vahvistus). Akryyli tai rakennekynnet ylipäätään eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna sekä poistettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen. Akryyli irrotetaan liuottamalla. Sitä ei tule milloinkaan irrottaa repimällä, sillä repiminen vaurioittaa kynsiä.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa jos kynnet on hyvin tehdyt. Kynnet eivät hengitä, joten oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen. Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta. 

Huollata rakennekyntesi ammattilaisella 3‐5 viikon välein. Vaikka kyntesi olisivatkin vielä hyvässä kunnossa, on ne huollettava kynnen kasvun vuoksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Säännöllisillä huolloilla rakennekyntesi pysyvät jatkuvasti hyvässä kunnossa.
LUONNONKYNNEN VAHVISTUS 
Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään vahvistava kerros akryylimassaa. Ei sisällä pidennyksiä muoteilla. 

GEELILAKKAUS 
Geelilakka levitetään kynnelle kuin tavallinen kynsilakka, mutta se kovetetaan joko LED- tai UV-uunissa. Lakkauksesta tulee kaunis, kestävä ja kiiltävä. Geelilakkaus kestää hyvänä jopa kolme viikkoa. Huollon yhteydessä vanha lakka liotetaan pois siihen tarkoitetulla poistoaineella tai hellävaraisesti viilaamalla. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa kynttä. Tämä tarkoittaa sitä, että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa.
Studiolla käytämme laadukasta Crystal Nails- akryyliä. Akryylihiukkasten ja -kaasujen poistoon kynsiteknikollamme on käytössä Filtronic-suodatinjärjestelmä.

Lisää kuvia Instagramissa!

Ulappakatu 1 B 5, 02320 Espoo
p. 050 560 2295
© Kauneusstudio Serafi